Перемога Пальчевського представила своїх кандидатів у депутати в органи місцевого самоврядування Чернівецької області і на посади голів

 

Конференція регіональної організації партії Перемога Пальчевського, яка відбулася у Літньому театрі в м. Чернівці,   висунула кандидатів у депутати обласної, районних, міських, селищних та сільських рад, на посади голів рад та ОТГ,  затвердила єдині та територіальні виборчі списки кандидатів і програму парторганізації.

Кандидати говорили про підготовку до місцевих виборів-2020 та свої програмні цілі та завдання. Команда партії Перемога Пальчевського на Буковині, яка йде на місцеві вибори 25 жовтня 2020 року --  це цілеспрямовані, досвідчені, мотивовані, професійні та достойні люди. Які об'єднали свої зусилля задля спільної перемоги. До Чернівецької обласної ради йдуть 64 кандидати у всіх округах, які будуть виборювати право отримати депутатський мандат. Серед них багато відомих людей. Це  лікарі, вчителі, аграрії,  підприємці, юристи, представники спортивної та туристичної галузей. Усі вони  розуміють, що боротьба буде складною, але вони  до неї готові. Прикладом для их є  лідер Андрій Пальчевський, який сповідує центристські політичні погляди, підтримує розвиток національних культур та мов національних меншин, які проживають в Україні та, зокрема, у  Чернівецькій області. Вони  гуртуються навколо людських цінностей, прагнуть  примирити Схід і Захід, припинити ділити громадян за мовою, поглядами і рухатися вперед до перемоги.

ПЕРША П'ЯТІРКА КАНДИДАТІВ У ДЕПУТАТИ ДО ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

  1. Орлецький Василь Григорович -- Заслужений працівник фізичної культури та спорту України,  президент футбольного клубу «Лужани», президент футбольного клубу «Буковина»,  Голова Чернівецької обласної федерації футболу, віце-президент  Української федерації футболу, приватний підприємець, меценат, благодійник, має медаль за заслуги «Української федерації футболу».Освіта вища
  2. Стринада Інна Миколаївна -- закінчила Чернівецький національний  університет  імені Ю. Федьковича, здобула ступінь  «бакалавр» за напрямком підготовки «геодезія, картографія та землеустрій», здобула кваліфікацію «бакалавр з геодезії та землеустрою», отримала сертифікат магістра та сертифікат інженера – землевпорядника, має сертифікат інженера-геодезиста. Підприємець.
  3. У п'ятірку перших кандидатів цієї політичної сили ввійшов Козарійчук Дмитро Васильович -- голова Заставнівської районної державної адміністрації. Який має вищу освіту, закінчив Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, за спеціальністю «правознавство». Нагороджений найвищим знаком народної пошани -- орденом «За розбудову України». Дмитро Козарійчук є постійним благодійником волонтерських організацій Заставнівщини, які працюють на відбудову та розвиток Збройних Сил України.
  4. Нявчук Василь Корнилович -- закінчив Український транспортний університет, спеціальність «Автомобільні дороги та аеродроми». Виконуючий обов’язки старости села Шипинці  Кіцманської міської ради об’єднаної територіальної громади. Село Шипинці цього року отримало відзнаку ОДА «Краще село Буковини», нагороджений ювілейною медаллю «100 років Буковинському Віче», орденами «За розбудову держави» та «Патріот України».
  5. Стаднійчук Інга Василівна -- закінчила Чернівецький  державний  університет  ім. Ю.Федьковича за  спеціальністю  «Облік  і  аудит»  має два місця  роботи директор Товариства аргопромисловий комплекс«Буковина»  та фермерського господарства  «Еліта». Меценат, благодійник, допомогала та брала активну участь у розвитку інфраструктури сіл  Дністровського району – Бузовиця, Росошани, Оселівка, Вовчинець, Гвіздівці, Олексіівка та  смт Кельменці.

               У кандидатів чимало планів щодо розвитку туризму, культури, спорту, відновлення виробництва. Роботи багато. Усі вони  живуть у цій області і чудово бачуть до чого потрібно докладати рук,  до чого прагнути, щоб  розвиватися  динамічно і успішно.  Дуже приємно, що до цієї політсили  щодня приєднується все більше активних і небайдужих громадян. Чернівецький район найбільший. Він об’єднав шість колишніх районів області та місто Чернівці. Кандидати йдуть до цієї ради висококваліфікованою командою щоби ефективно захищати інтереси громадян і вирішувати їхні проблеми.

ПЕРША П'ЯТІРКА КАНДИДАТІВ У ДЕПУТАТИ ДО ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

               1.Світлана Петричук -- голова регіональної організації партії Перемога Пальчевського.

Освіта: вища. Кандидат економічних наук, доцент  кафедри фінансів, банківської та страхової справи, директор Чернівецького інституту  «Міжрегіональна Академія управління персоналом» м. Київ. Закінчила Чернівецький Національний університет  ім. Ю. Федьковича, економічний факультет. Нагороджена медаллю «За жертовність і любов до України». Як голова Чернівецької регіональної організації партії Перемога Пальчевського допомагала налагоджувати роботу громадської приймальні, яка почала працювати однією з перших в Україні.

  1. Романчук Ігор Семенович -- приватний підприємець.

 Освіта: середня. Закінчив Київську Міжрегіональну академію управління персоналом (правознавчий відділ). Відомий буковинський аграрій, меценат, добродійник, зробив ремонт Грозинецької лікарні та саме в цей час займається ремонтом будинку культури села Слобода.

  1. Кінащук Петро Дмитрович -- директор ТОВ «Чернівці Сіті Буд».

Освіта: середня. Закінчив Великокучурівську ЗОШ. Нагороджений знаком найвищої народної пошани,  орденом « За розбудову України»

  1. Заволович Аліна Йосипівна -- доцент кафедра судової медицини та медичного правознавства Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет». Судово-медичний експерт відділу судово-медичної експертизи потерпілих департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА.

Освіта: вища. Закінчила Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича за спеціальністю «Практична психологія».

  1. Нандриш Маріан Дмитрович -- приватний підприємець.

Освіта: вища. Закінчив  Чернівецький  національний Університет імені Юрія Федьковича і отримав вищу освіту за спеціальністю «Країнознавство» та здобув кваліфікацію спеціаліста міжнародних відносин, перекладача.

ПЕРША П'ЯТІРКА КАНДИДАТІВ В ДЕПУТАТИ ДО ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

  1. Патратій Марина Володимирівна -- Заслужений лікар України, кандидат медичних наук, доцент Буковинського державного медичного університету, лікар вищої кваліфікаційної категорії Чернівецької обласної клінічної лікарні, відзначена багатьма державними нагородами.
  2. Зрибнєва Ірина Павлівна -- кандидат економічних наук. Доктор філософії. Доцент кафедри маркетингу Чернівецького Національного університету. Багатодітна мати. Депутат 2010-2015 років Чернівецької міської ради. Успішний підприємець у сфері логістики.
  3. Петричук Світлана Іванівна --  кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів, банківської та страхової справи, директор Чернівецького інституту «Міжрегіональна Академія управління персоналом» м. Київ. Закінчила Чернівецький Національний університет ім. Ю. Федьковича, економічний факультет. Нагороджена медаллю «За жертовність і любов до України».
  4. Кердей Олег Іванович -- приватний підприємець, футбольний меценат, засновник дитячо – юнацької футбольної школи, батько чотирьох дітей. Закінчив ЧНУ ім. Ю. Федьковича, за спеціальністю правознавство.  Має медаль за заслуги від Української асоціаціі футболу.
  5. Татарин Тарас Васильович --  лікар стоматолог у нашій команді, який пройшов шлях від зубного техніка до головного лікаря власної медичної клініки “ВЕСТЕН МЕДІК”, в якій практикує по сьогодні день. Також є засновником мережі магазинів зброї «Рись» та  ГО « Спортивно-стрілковий клуб «Рись Буковини»», яка популяризує патріотично-спортивне виховання молоді. Багатодітний батько. Людина з чіткою патріотичною позицією.

                       Найголовніше, на чому наголошують члени команди політичної сили  "Перемога Пальчевського" -- що усі реформи в Україні мають відбуватися за участі громад. Бо хто краще за людей, які живуть у громадах, знають, що їм найбільше потрібно для їх комфортного проживання. Ще одна із  цілей Андрія Пальчевського – підтримання і розвиток моральних християнських цінностей. Ми  мріємо  про те, щоб наш Буковинський край  знову став духовним і високоосвіченим, де було б комфортно усім, без винятку,  жителям. Слава Україні! Слава її Героям!



Top