На Буковині чоловік мало не втратив руку через вибух

 

Близько першої години ночі 09 березня до відділення поліції надійшло повідомлення, що поблизу магазину по вулиці Руській у Чернівцях невідомі чоловіки підірвали гранату.

Після чого сіли в автомобіль та поїхали в напрямку вулиці Фастівської, пише сайт БУКОВИНСЬКА ОКРУГА.

Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що під час здійснення покупок один з відвідувачів крамниці тримав у руці металевий предмет циліндричної форми, який був на зв’язці з ключами.

В подальшому предмет здетонував, внаслідок чого чоловік отримав тілесні ушкодження кисті правої руки та був доставлений до лікарні швидкої медичної допомоги.

Медики діагностували у потерпілого травматичну ампутацію другого та третього пальців правої кисті, рвані рани кисті з дефектом м’яких тканин.

Оперативники встановили місце перебування та особу чоловіка. Ним виявився 32-річний чернівчанин. Зі слів чоловіка, він не знає, що за предмет вибухнув у нього в руках та пояснює, що знайшов його на одній із СТО.

З місця події вилучено та відправлено на експертизу металевий предмет циліндричної форми та металеву пластину з кільцем. За попередніми висновками здетонував засіб підриву протипіхотних мін.



Top