«Аватаж» - один з найавторитетніших медичних центрів у Чернівцях

 

Ударно-хвильова терапія застосовується в різних медичних сферах. Провідна клініка ударно-хвильової терапії в Україні - мед центр "Аватаж" в Чернівцях.

Ми спеціалізуємося на лікуванні захворювань методом ударно-хвильової терапії, надаємо консультаційні послуги. У клініці працюють найкращі в місті лікарі-ортопеди, травматологи, реабілітологи, фізіотерапевти. Ви можете звернутися в медичний центр, щоб отримати консультацію або пройти лікування методом УХТ.

Переваги звернення в клініку "Аватаж" (Чернівці)

Звернення до медичного центру Awatage у Чернівцях - це гарантія:

  • Реабілітація, диагностика, лікування травм, УЗД у Чернівцяхвисокой ефективності лікування;
  • індивідуальний підбір протоколів і програм лікування;
  • доступні ціни на консультації фахівців і інші медичні послуги;
  • лікування, яке відповідає міжнародним стандартам;
  • комфортні умови перебування в клініці;
  • відсутність черг.

Лікарі медичного центру Awatage мають великий практичний досвід і постійно підвищують рівень кваліфікації. В процесі діагностики і лікування використовується найсучасніше обладнання, в тому числі установки УХТ швейцарського виробництва.

Переваги лікування методом УХТ у клініці Awatage

Ударно-хвильова терапія активно застосовується в урології, травматології, неврології, ортопедії, косметології. Переваги методу очевидні:

  1. результативність до 99%;
  2. швидке усунення симптомів захворювання і поліпшення стану пацієнта вже після першої процедури;
  3. малоінвазивна, нетравматичний технологія терапії;
  4. відмінна альтернатива оперативному лікуванню;
  5. середня тривалість курсу лікування - від 5 до 7 процедур;
  6. амбулаторне лікування без відриву від роботи;
  7. пролонгована дія;
  8. безболісність, відсутність необхідності використовувати знеболюючі препарати;
  9. не потрібна реабілітація;
  10. середня тривалість одного сеансу УХТ - від 15 до 20 хвилин.

Більшість пацієнтів при зверненні в клініку відзначають поліпшення самопочуття після першої процедури УХТ. Ударні хвилі, впливаючи на проблемні зони, надають знеболюючий, протизапальний ефект, знижують набряки, забезпечують прискорення кровообігу в місці впливу, а також зростання нових капілярів. У місці дії акустичних хвиль спостерігається швидке відновлення пошкоджених структур і відновлення тканин.

Як працює ударно-хвильова терапія (УХТ) в процесі лікування і реабілітації неврологічних і ортопедичних проблем?

Ударні хвилі продукують сучасні установки УХТ. Акустична хвиля заданої частоти проникає глибоко в м'які тканини, не пошкоджуючи їх. Вплив доводиться на пошкоджені ділянки, новоутворення.

У медичному центрі "Аватаж" лікарі-фізіотерапевти проводять лікування пацієнтів за європейськими стандартами і протоколами. Для кожного пацієнта складається індивідуальна програма терапії з урахуванням основного діагнозу, загального стану, симптомів захворювання, супутніх патологій.

УХТ має невелике число протипоказань і є неінвазивною, безболісною процедурою при якій не порушується цілісність шкірних покривів.

Записатися на консультацію чи лікування в медичний центр Awatage в Чернівцях ви можете за телефонами на сайті клініки.

Коли варто звернутися в клініку Awatage в Чернівцях?

Найчастіше пацієнти клініки звертаються до мед центру, отримуючі напрямок у лікуючого лікаря - ортопеда, травматолога, терапевта, невропатолога, уролога, хірурга. Методом УХТ лікується кілька десятків захворювань, в тому числі естетичні проблеми.

Інформація про переваги у сфері застосування УХТ представлена ​​на офіційному сайті клініки. Ви можете задати питання менеджерам нашої компанії або безпосередньо лікарю при первинній консультації в клініці.

Вартість діагностики та лікування в "Аватаж" доступна для більшості пацієнтів.



Top