Відео - Чим так страшний Молдован В. М.?

 
ПРАВОВИЙ НІГІЛІЗМ ЗАСТАВНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ
Здається вся Буковина прикута своєю увагою до подій, що відбуваються у Заставні довкола виборів до міської ради. Битва триває не на жарт.
 
Заставнівська міська виборча комісія (далі Комісія) -- по одну сторону барикад, претенденти у кандидати -- по іншу.
 
Ще вчора стало відомо загалу, що свій  позов, ініційований чинним міським головою Василем Радишем, стосовно ухваленого  рішення  Чернівецького окружного  адміністративного суду про  скасування рішення Заставнівської міської виборчої комісії  №5 від 10.04.2018 року "Про виключення  Молдована В.М. з кандидатів  у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів  Заставнівської міської  ради,  а також виключення з кандидатів на посаду  Заставнівського міського голови  Заставнівського району,  Чернівецької області, які відбудуться 29 квітня 2018 року", який був розглянутий Вінницьким апеляційним судом Комісія   програла.  
Здавалося б повинно далі йти своїм логічним шляхом.
 
Але чи то з логікою щось не те, чи то із Законом у Комісії не всі дружать.
 
У рішенні, яке ухвалив Вінницький апеляційний суд чітко прописано, що  рішення №5 від 10.04.2018 року, яке було прийняте даною Комісією протизаконне.
 
І тому вона зобов'язана прийняти заяву Василя Молдована і надати йому конституційне право взяти участь у виборчих перегонах.
 
Однак, з усього видно, що членам Заставнівської міської виборчої комісії  рішення  Вінницького апеляційного суду ( яке, до речі, оскарженню не підлягає) не указ.
 
Вони самі собі закон, тому що на сьогоднішньому своєму засіданні  більшістю голосів приймають своє рішення -- заяву Василя Молдована не розглядати.
 
Відповідного офіційного  протогколу цього "шедеврального" засідання претендент у кандидати на міського голову і депутата до Заставнівської міської ради Василь Молдован не отримав.
 
Тому змушений був звернутися до правоохоронних органів.
 
Простежуючи події довкола виборів у Заставні, виникає запитання до членів комісії  -- це що проявлений вами правовий нігілізм?
 
Чи може ви навмисно робите все для того аби вибори у Заставні 2018 не відбулися?
 
І ще...  Чим так страшний Молдован В. М. ?
 
Може тим, що  про "декого" забагато знає?  
 
І до "режисерів цієї постанови" --  взагалі-то "пульку" ви росписуєте не зовсім майстерно, грубо, майже так як у недавніх 90-х... 
 
Автор: Дмитренко Юліана для медіа групи "UNIA" та "Заставна Сьогодні"
 
Поділися з друзями


Top