Відео, у Заставні волонтери шиють маски для лікарів і стареньких БЕЗКОШТОВНО!

 

Шиємо маски для лікарів і стареньких. Час для нарікань закінчився ще… вчора Український народ мов птаха Фенікс відродив свою армію.

Невже, щоб врятувати людям життя, ми не нашиємо масок? Таке запитання поставили перед собою заставнівчани та без вагань взялися до роботи.

Приватний підприємець Ігор Сивирин з дружиною Валентиною, подбали про відповідної якості тканину, також, нитки, та гумки, Олександр Дубовиченко, знайшов ескізи та виготовив лекала, а також веселі принти для дитячих масочок, Антоніна Дубовиченко, Ольга Шендеровська та Тетяна Хлистун, відразу сіли за швейні машинки, згодом користуючись своєю обідньою перервою, хоча б на годинку підійшла продавець продуктового магазину Остапченко Надія, Також оригінальним матеріалом допомогла жителька Заставни, Селенцова Анна та директору Заставнівського РПК Ользі Цимбалюк, за сприяння із наданням приміщення для роботи.

Робота «кипить».

«Замість того, щоб скиглити та нарікати, краще взятися та щось зробити, щоб вберегти тих, кому зараз найскладніше – людям похилого віку та лікарям, які є нашою надією на порятунок.

Після пошиття, всі маски були оброблені медичним спиртом та термопраскою!

Ніж очікувати кінця світу – краще докласти зусиль і його відвернути. Просимо в Бога здоров’я.

Береженого Бог береже!, -- переконані ініціативні заставнівчани.

Медики наголошують, що маска потрібна насамперед хворим, щоб вони не інфікували навколишніх. А ще лікарям і тим, хто доглядає хворих.

Проте зараз у період карантину маска не буде зайвою для всіх нас. Бо допоможе менше торкатися руками обличчя.

Але не забувайте, що таку маску потрібно ретельно прати та прасувати.

Ну і до тих, хто вирішив збагатитися у час пандемії на засобах індивідуального захисту, випробування на порядність і милосердя ви не пройшли.

Від себе: Молю Бога за тих людей та їх родини, які сьогодні без зайвих запитань та з щирим ентузіазмом, долучилися до такої непередбаченої я би сказав навіть, жахливої ситуації, яка склалася не тільки в Україні, а й у всьому світі.

Я щасливий що знаю таких людей!

Також прошу всіх небайдужих, долучитися та допомогти виготовляти маски та захисний одяг!

Будьте Здорові! Залишайтеся вдома!

(О.Панзига)



Top