Відео - Умовна аварія з потерпілими, на Заставнівщині відбулися показові навчання екстрених служб

 

На виконання розпорядження голови Чернівецької ОДА, за номером 1291-р, від 26 листопада 2020 року, у місті  Заставна відбулись показові навчання з питань цивільного захисту з органами управління цивільного захисту територіальної підсистеми ЄДС ЦЗ Чернівецької області.

За легендою: Через сильну ожеледь вантажний автомобіль зіштовхнувся з маршрутним таксі, постраждали 8 осіб.

До навчань було залучено

Заставнівський РС Управління ДСНС України в Чернівецькій області – 1 од.т, 8 чоловік о/с; 

КНП «Заставнівська центральна районна лікарня» – 2 од.т, 6 чоловік о/с;

Заставнівське відділення поліції Кіцманського ВП ГУНП в Чернівецькій області - 3 од.т, 6 чоловіка о/с;

27 листопада рятувальниками ДПРЧ-5, Заставнівського районного сектору УДСНС пройшли спільні навчання з працівниками Національної поліції та Заставнівською центральною районною лікарнею в місті Заставна.             

Рятувальники разом з правоохоронцями та медиками, відпрацьовували дії з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та пожеж, пов'язаних з дорожньо-транспортними пригодами.

Рятувальниками Заставнівського районного сектору було ліквідовано умовне ДТП двох автомобілів де було надано постраждалим першу домедичну допомогу та передано, прибувшим на місце події медикам, а після цього проведене тренування особового складу щодо роботи зі спеціальним обладнанням при деблокуванні постраждалих з деформованих транспортних засобів.

У свою чергу відділ поліції, організували оточення території проведення аварійно-рятувальних робіт та здійснювала слідчі дії на місці умовної дорожньої аварії.

Також у ході навчань була відпрацьована взаємодія екстрених служб міста щодо організації ліквідації наслідків надзвичайних подій.

Поділися з друзями



Top