Між Чернівецьким центром зайнятості та ВПУ №24 м.Заставна підписано Меморандум про співпрацю

 

Між Чернівецьким обласним центром зайнятості та Центром професійної кар’єри ВПУ №24 м.Заставна підписано Меморандум про співпрацю

2 лютого 2021 року, директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко та в.о. директора Центру професійної кар’єри Вищого професійного училища №24 м.Заставна Віктор Томак підписали Меморандум про співпрацю.

Сторони домовилися про співробітництво у сфері працевлаштування випускників ВПУ №24 м.Заставна із врахуванням потреб ринку праці, охоплення профорієнтаційними послугами, які пов’язані з працевлаштуванням здобувачів освіти та випускників навчального закладу, проведення спільних заходів для роботодавців.

Любов Кожолянко зазначила, що фахівці служби зайнятості мають достатньо компетенцій та можливостей  щоб організувати у навчальному закладі профінформаційні та профконсультаційні заходи, зорієнтувати студентів та слухачів навчального закладу до викликів та вимог сучасного ринку праці. Для цього буде проведене онлайн кар’єрне консультування із застосуванням профілювання та кейс-менеджменту.

Сторони домовилися про спільне проведення презентацій роботодавців, ярмарків кар’єри, днів відкритих дверей.



Top