Відео - "Заставна Сьогодні" святкує 5 День Народження - ми з вами п'ять років

 

11 квітня, інформаційний ресурс «Заставна Сьогодні» відзначає свій 5 День народження.

Ми ці роки були з Вами наші любі читачі, ділилися новинами, вітали найрідніших, жартували та вирішували проблеми різного роду.

Можливо хтось і бажає, щоб нас як таких не існувало, та ми є на щастя потребуючих й на зло ворогам, ми кожного дня намагаємось висвітлити життя, успіхи та проблеми громад Заставнівщини.

За ці роки нас зібралось чимало, наші активісти-журналісти є в кожній територіальній громаді Заставнівщини та не тільки, хтось бажає залишатись осторонь, а хтось відкрито виявляє свою позицію, та не зважаючи на це все ми відкритий і дружній колектив громадської організації «УНІА».

У свій День народження редакція сайту «Заставна Сьогодні», дякує Вам наші дорогі читачі за те що знаходитесь всі ці роки поруч, ділитесь новинами, разом із нами допомагаєте іншим, стоїте за правду і порядок та головне за те що ви з нами.

Сайт «Заставна Сьогодні» Це найменший проект громадської організації «Український Незалежний Інформаційний Альянс», але для мене як для головного редактора найулюбленіший, адже саме тут я бачу життя своєї громади та рідного краю, більшість наших читачів я знаю в обличчя, і я вірю що в недалекому майбутньому і в громадах Заставнівщини зацвіте весна, де не буде поганих новин, проблем, непорозумінь та зневаги.

Тож любі жителі територіальних громад Заставнівщини, в п'яту річницю інтернет-видання Заставна Сьогодні бажаємо вам любові, здоров'я, процвітання та тільки гарних новин.

Ми дякуємо кожному жителю Заставнівщини за Вашу підтримку, теплі слова за те що ви завжди залишаєтесь з нами.



Top