А чий виконком? У Заставні зростуть тарифи на воду та на водовідведення

 

Судячи з проєкту рішення виконавчого комітету Заставнівської міської ради, незабаром, заставнівчанам слід очікувати підняття тарифів на водопостачання та водовідведення.

Далі цитата із сайту ЗМР:

Розглянувши розрахунки тарифів з централізованого водопостачання та водовідведення, подані Заставнівським ЖЕУТВЗ, керуючись статтею 28 Закону України «Про місцеве самоврядування», статтями 31, 32 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року Ме 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» із змінами, Порядком інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обгрунтуванням такої необхідності, затвердженим наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 року М? 150, у зв'язку із підвищенням цін на придбання води, збільшенням мінімальної заробітної плати, зростанням витрат на енергоносії та паливно-мастильні матеріали, виходячи з розрахунків тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення,

виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити такі економічно обгрунтовані тарифи на централізоване водопостачання:

1.1) для споживачів - 36,00 грн. (з ПДВ) за 1 м3;

1.2) для власних потреб - 5000 грн. (без ПДВ) за 1 м3.

2. Встановити такі економічно обгрунтовані тарифи на централізоване водовідведення:

2.1) для споживачів - 26,16 грн. (з ПДВ) за 1 м3;

2.2) для власних потреб - 21,80 грн. (без ПДВ) за1 м3

3. Тарифи, встановлені цим рішенням, будуть діяти з 2021 року до встановлення нових тарифів.

4. Комунальному підприємству Заставнівської міської ради Заставнівському ЖЕУТВЗ інформувати споживачів
про зміну тарифів згідно чинного законодавства.

5. Вважати такими, що втратили чинність, рішення виконавчого комітету від 22 березня 2017 року МФ 27 «Про розгляд та затвердження тарифів на послуги Заставнівського ЖЕУТВЗ з централізованого водовідведення», від 15 грудня 2017 року МФ 152 «Про розгляд та затвердження тарифів на послуги КП «Заставнівське ЖЕУТВЗ» з водопостачання».

Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Танасійчук Л.І.




Top