Фото - Відео - Заставнівська Волонтерська Сотня відправила ювілейну "30-ту" допомогу на схід

 

22 серпня велика волонтерська, Заставнівська родина відправила в зону АТО, 30  ювілейну допомогу, нашим солдатам.

Дуже багато Заставнівських волонтерів та не тільки, зібралися щоб упакувати все наготовлене, та відправити автомобілі на схід.

Таке різноманіття страв та продукції просто ніде більше неможна побачити, страви які всім містом готували, це і закрутки, випічка, м’ясні смаколики,  а також медичні препарати, та ще багато інших речей першої необхідності.

Дана волонтерська організація, почала свою роботу ще в 2014 році, тоді зібралися жінки які смачно готують і вирішили що там, на далекому сході нашим хлопцям потрібна підтримка, тож волонтери поклялись що доки в зоні АТО є наші хлопці вони будуть допомагати їм всім чим зможуть.

І ось уже 2017 рік, а за плечима цих тендітних і вразливих жінок, 30 відправок на схід, та звичайно їм на допомогу приходять і чоловіки, які не тільки допомагають завантажити все в машини, але й  самі везуть гостинці солдатам.

Таку величезну роботу вдається зробити тільки спільними зусиллями, тому що один в полі не воїн, та коли вже все по вантажене по вантажівках, волонтери з легкістю зітхають і дякують Богу і всім хто допомагає за те що вдається відправити все більше й більше ласощів та потрібних речей.

Волонтерам допомагають з усієї України, та навіть за її межами, адже по всьому світі є Українці, які хочуть допомогти своїй країні, та людям які її захищають.

В це важко повірити але можете собі уявити що Заставнівська Волонтерська Сотня, приготувала 106 свиней а крім них гори голубців, ковбаси, котлет, начинки та самих різноманітних домашніх страв які радують серця наших воїнів.

М’якота Марія, як справжня мати для всіх, щиро піклується про те щоб все було смачно та в великій кількості, адже не може бути нічого кращого за те що знаєш, що можеш порадувати хлопців які сумують та захищають нашу країну, простими стравами приготовленими вдома.

Тож волонтерська родина міста Заставна передає 30 ювілейну відправку, для воїнів АТО, з великим привітом та бажає щоб в кожному куточку сходу скуштували смачні гостинці з Заставни, та вірили в те що доки в країні не настане МИР допомога з рідного куточка завжди приїде.

Тож пропонуємо переглянути відео як волонтери з сльозами на очах та надією в серці відправляли допомогу та частинку серця СПРАВЖНІМ СИНАМ УКРАЇНИ!

Читайте також: Відео - Заставнівська волонтерська сотня, в числі кращих благодійників України. Знай наших.

Автор : Ольга Шендеровська Коментує Ю. Кушнір, - Відео: - О Панзига
 

Поділися з друзями



Top