Відео - Чи бути ОТГ у Форматі Заставна – Вербівці - М.Кучурів

 

8 жовтня в Будинку культури с.Малий Кучурів відбулися громадські слухання з питання - місце села в об’єднаних громадах Заставнівського району

Жителям села представив пропозицію міський голова Радиш В. про приєднання села до Заставнівської міської ОТГ в складі «Заставна – Вербівці - М.Кучурів».

Крім того, на громадських слуханнях були присутніми та виступили заступник голови Заставнівської РДА Молдован В.М., Боянчуцький сільський голова Найдиш В., директор територіального центру Семенюк Л.О..

Також у зборах взяв участь, як представник малокучурівської громади, заступник голови районної ради Мельник В.М.

Як було сказано, питання об’єднання є надзвичайно важливим. І , перш чим приймати рішення, треба розробити розрахунки доцільності утворення ОТГ, бо завтра вони будуть неспроможними!

В ході обговорення озвучувалося кілька альтернативних думок щодо майбутнього села внаслідок децентралізації: у складі Заставнівської ОТГ, «не приєднуватися ні до кого, бо самодостатні» та створення Малокучурівського ОТГ.

Найбільшу кількість голосів у жителів с.М.Кучурів набрала пропозиція не брати участі в процесі утворення ОТГ на даному етапі.

Хоча водночас ще є цілий місяць для прийняття кінцевого рішення.

Нагадаємо раніше вдбулася Скандальна 24 сесія Заставнівської міської ради,, де депутатами Заставнівської міської ради був підтриманий - формат  ОТГ (Заставна – Вербівці - М.Кучурів)

Більше детально про все це, дивіться у відеоматеріалі з села Малий Кучурів.

Поділися з друзями



Top