Відео - Як заставнівські першокласники вивчали правила дорожнього руху

 

11 грудня активісти громадської організації «УНІА» разом з поліцією, провели в місті Заставна акцію - «Увага вечірній пішохід».

Акція проводилась виключно в перших класах, де активісти разом з представниками Заставнівського районного відділу поліції, провели свого роду урок з правил дорожнього руху для пішоходів.

Мета такого заходу, привернути увагу суспільства до проблем порушення правил дорожнього руху.

УНІА провела всеукраїнську акцію «Увага вечірній пішохід» в чотирьох областях України, та майже 90% витрат профінансовано членами громадської організації (флікери, буклети, світловідбиваючі стрічки та наліпки).

Тільки в Заставні майже сотня першокласників була проінформована щодо поведінки на дорогах, також на згадку та за для безпеки, кожному першокласнику подарували блимаючий маячок, світловідбиваючу стрічку, наліпки та буклет для повторення правил в дома.

Звичайно хотілося б провести таку акцію для всіх початкових класів Заставнівського району, але нажаль поки що це нам не під силу, та при першій можливості ми її продовжимо.

Хочеться відмітити й те що в кожному класі де ми сьогодні побували, дітки з великим задоволенням відповідали на запитання, приймали активну участь в обговоренні, уважно слухали, та раділи своїм маленьким маячкам на портфеликах.

Нам дуже приємно що кожна дитина подарувала сьогодні свою посмішку, та уважно прослухала невеличкий урок від поліції, хоч ми побували в гостях у першачків, та вони досить активно розповідали все що знають, і сподіваємось що наша акція принесе кожному з них користь.

Хочеться висловити окрему подяку, працівникам поліції які залюбки підтримали нашу ініціативу, та допомогли в доступній формі розповісти основні правила малюкам, це інспектори ГРПП Мушинський Микола, Татулич Іван, Попович Сергій.

Також хочеться подякувати активістам та приватним підприємцям які допомогли закупити світловідбиваючі аксесуари для Заставнівського району та Чернівецької області, це Данилюк Віталій с. Веренчанка, Палійчук Олександр с. Василів (голова Заставнівської районної організації «УНІА»), Тодорюку Сергію магазин «Школярик» (який частково профінансував придбання світловідбиваючих стрічок), Панзигові Василю співзасновнику всеукраїнської громадської організації «УНІА»,  Шендеровська Ольга (співзасновник ГО "УНІА") відповідальна за проведення заходу в місті Заставна

Автор: Олена Вакарчук

Поділися з друзями

 

 



Top