Українець помер після катання на атракціоні в Петербурзі

 

Увечері 18 травня в парку атракціонів "Диво-острів" на Крестовському острові в Санкт-Петербурзі 36-річний чоловік помер незабаром після того, як прокотився на екстремальному атракціоні Катапульта.

За словами очевидців, чоловікові стало зле відразу ж після того, як він покинув атракціон. У нього пішла з носа кров, він приліг на лавку і став втрачати свідомість.

До прибуття швидкої допомоги чоловіка намагалися врятувати медпрацівники парку: робили штучне дихання і масаж серця, ставили крапельницю. Однак зберегти життя не вдалося - він помер в машині швидкої.

"Чоловік, громадянин України 1980 року народження, помер у машині швидкої допомоги, - розповів виданню джерело в правоохоронних органах. – За словами медиків, поки встановити, від чого саме помер чоловік, не можна. Тіло направлено в морг для проведення експертизи".

У телефонній розмові з Life.ru директор парку атракціонів "Диво-острів" Тетяна Васюцкая повідомила, що на даний момент причина смерті чоловіка невідома, і е встановлять після розтину.

"Можливо, він не катався на атракціонах взагалі, а просто гуляв", - додала Васюцкая.

Детальніше: http://ukranews.com/

 



Top