Поліція затримала київського серійного вбивцю

 

Поліція затримала підозрюваного в убивстві 3 і пораненні ще 1 жінки в Києві. Про це сказано в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Києві, передають Українські Новини.

"Про здійснення трьох тяжких злочинів правоохоронцям стало відомо під час допиту людини, яку затримали після здійснення нападу на 20-річну дівчину. Зараз постраждала з ножовими пораненнями перебуває в лікарні, а підозрюваний співпрацює зі слідством", - сказано в ньому.

Зазначається, що близько першої години ночі 26 серпня черговий Святошинського управління поліції отримав повідомлення про те, що біля станції метро "Академмістечко" чоловік наніс жительці Київської області ножове поранення.

Виїздом на місце правоохоронці встановили потерпілу, яка повідомила подробиці події: під час спілкування з малознайомим чоловіком у неї виник конфлікт, і він ударив її ножем у живіт.

Під час відпрацьовування інформації та місця події патрульні поліцейські затримали чоловіка, який зізнався в здійсненні злочину.

За цим фактом почате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу.

Під час досудового розслідування затриманий зізнався у здійсненні трьох тяжких злочинів на території Дарницького району, а потім указав місця їхнього здійснення.

З його слів, у квітні в станції аерації під час конфлікту він наніс ножові поранення знайомій, яка від отриманих травм померла, а потім він закопав її труп.

Другий злочин було вчинено на початку червня в районі Бориспільського шосе, де парубок аналогічним способом убив бездомну жінку, а тіло накрив гілками від дерев.

Третє вбивство сталося на вулиці Колекторна.

Підозрюваний повідомив, що після статевого акту зі знайомою задушив її, а тіло підпалив.

Джерело: http://ukranews.com/

 

Поділіться з друзями:



Top