Світла пам,ять Гончар Марії Миколаївні - Співчуття рідним висловлюють працівники Василівського ЗЗСО

 

19 лютого 2022 року минає 40 днів, коли цей світ покинула світла , добра та щира Людина, Гончар Марія Миколаївна, душа якої полинула у Засвіти 10 січня 2022 року.

За нею щиро сумують: родина, друзі, її учні, сусіди та всі, хто знав цю прекрасну і щедру на теплі та щирі відносини та почуття Людину , вчителя, родичку , жінку, яка всім віддавала тепло свого серця, вчительський талант, ніколи не залишала людину без доброго слова, підтримки, співпереживала і старалася зрозуміти, допомогти. Народилася Марія Миколаївна Гончар-Андрусяк в с. Вербівці Городенківського району на Івано-Франківщині в сім'ї вчителя Андрусяка Миколи Івановича.

Навчалася у Вербовецькій школі, вступила на навчання в ЧНУ ім. Ю. Федьковича на факультет іноземних мов, який закінчила у 1983 році.

У 1983 році приїхала за направленням у Василівську школу, де розпочалася її вчительська робота-- вчителя німецької мови.

Вона була знаючим свій предмет педагогом, з добрим і відкритим, наповненим любов'ю до дітей, серцем.

Значна частина її учнів, продовживши навчання, звертались до неї за порадами та допомогою.

І для всіх у неї знаходився час, добре слово, розрада.

Доля її була прихильною.

У Василеві Марія Миколаївна вийшла заміж за Петра Гончара і гармонійно вилилася в нову сім'ю, яку шанувала та поважала.

Пропрацювавши понад 15 років вчителем у школі, вона змінила професію, ставши приватним підприємцем і працювала ним майже до останніх днів.

Її авторитетна думка, такт, відкрите серце до людей пам'ятають багато людей.

Марія Миколаївна була реверсною і щиро віруючою парафіянкою Василівського храму Різдва Пресвятої Богородиці, який відвідувала майже до останку.

Тяжка і підступна хвороба підточила та підірвала її здоров'я, чорним крилом вирвала і забрала передчасно її з життя, залишила нам сум, біль, та журбу.

Серце плаче і болить, бо знає, що Тебе з нами немає. Ми всі сумуємо за Тобою, за Твоїми словами добра і підтримки, усмішкою та турботою. Ми збідніли без Твоєї доброти, щирості та сердечного тепла, впевненості і віри,

Нехай земля Тобі буде пером, душа знайде спочинок в мирі в Царстві Небесному!



Top