Жінок та дівчат Заставнівщини з 8 Березням вітає ГО "УНІА"

 
Вітання

Теплим березневим ранком всі чоловіки Заставнівщини біжуть привітати своїх найчудовіших жінок з 8 Березня – хто матусю, хто дружину, донечку чи сестру!

Нехай вцей день кожен весняний ніжний букет ще раз нагадає, як сильно вас люблять чоловіки!

Бажаємо Вам прожити довге, плідне життя! Нехай не лякають пробігаючі роки! Нехай кожен Ваш день буде саме таким, як мріє кожна жінка! 

Наші кохані, з днем краси і народження весни вас! 8 Березня – день, коли ви стаєте ще прекраснішими від посмішок, компліментів і квітів. 

Нехай же кохання, турбота і ніжні слова супроводжують вас кожен день, а ваша чарівність продовжує завойовувати серця! 

А ми чоловіки, низько вклонимося Вам та спробуємо зробити все щоб ваш життєвий шлях був встелиний квітами а в очах ніколи не з'являлась печаль.

Громадська організація "УНІА" та редакція сайту "Заставна Сьогодні" щиро вітає Вас чарівні наші жінки, та бажає щастя здоровя, миру у кожній оселі. Хай серця наших чарівних жінок ніколи не знають смутку та печалі, адже немає красивіших на світі ніж Українки, ми пишаємося вами та дякуємо, за доброту матерів, кохання дружин та ніжність донечок.

Сьогодні весь чоловічий колектив ГО "УНІА" вітає наших активісток , журналісток та тих чудових, прекрасних жінок які допомагають нам творити добро для інших.

З 8 Березня!

Автор: Панзига О. В.

Пропонуємо переглянути архівне відео 2018 року 

Поділися з друзями



Top