Вітання голови Заставнівської райдержадміністрації з днем журналіста України

 
Вітання

Шановні працівники засобів масової інформації Заставнівщини! Вітаю вас із професійним святом – Днем журналіста!

Від щирого серця дякую вам за щиру любов до рідного краю, за самовіддачу та активну життєву позицію.

Медіа-простір нашої країни сьогодні живе за новими стандартами журналістики, що потребують динамічних рішень та щоденного підтвердження професіоналізму кожного журналіста.

Але найголовнішими й незаперечними залишаються одвічні принципи роботи «четвертої влади» – об’єктивність, достовірність та незаангажованість.

Саме від вашого слова залежить публічність діяльності державної влади, завдяки вам мільйони читачів, глядачів і слухачів дізнаються про найважливіші новини.

Саме Ви, представники засобів масової інформації, щодня оперативно інформуєте краян про новини соціально-економічного, політичного та культурного життя, про важливі знакові події в нашій державі та світі.

Тож нехай служіння обраній справі винагороджуються вдячністю і повагою усіх, кому ви несете своє “слово”, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні.

У цей святковий для вас день бажаю усім Вам невичерпної енергії, незрадливої інтуїції, нових цікавих тем, великого таланту,гострого пера, сміливих проектів та наполегливості у досягненні нових висот на ниві журналістики.

Нехай Господь благословить Вас на добро, дарує здоров’я, щастя, любов! Зичу, щоб кожен день приносив Вам радість та задоволення. Успіхів завжди і у всьому!

З найкращими побажаннями, голова районної державної адміністрації Юрій Кітар



Top