Відео: Володимира Бойчука - з ювілеєм, вітає громада села Веренчанка

 
Володимира Дмитровича Бойчука
Вітання

Сьогодні звідусіль найщиріші слова вітання линуть у мальовниче село Веренчанка з нагоди славного 50-ти річчя ювіляра Володимира Дмитровича Бойчука.

Ось уже понад 10 років сільський голова., ідеальний керівник, доброзичливий, тактовний, енергійний, завзятий, наполегливий, господарний.

Мудрі люди говорять
Недостатньо знати - треба застосовувати.
Недостатньо хотіти - треба робити.

Цей вислів мовби про нашого Володимира Дмитровича.Бо за період його роботи впродовж усіх років на посаді сільського голови сіл Веренчанка та Яблунівка відбулись великі зміни. За його ініціативи та плідної співпраці депутатського корпусу та виконавчого комітету у кожній установі зроблено дуже багато справ.

Володимир Дмитрович завжди намагається усі буденні справи вирішити, хоча їх чимало.
В щоденних клопотах надійною підтримкою є його сім'я.

За успіхи і досягнення наш голова села неодноразово відзначений різними нагородами. За вагомий внесок, активну життєву позицію отримав у 2018 році почесну відзнаку-грамоту Верховної Ради України.
Шановний ювіляр Володимир Дмитрович.
Найщиріші слова вдячності та побажань прийміть сьогодні від наших односельчан.

Нехай накопичений Вами життєвий досвід і мудрість допомагають досягти якості та відповідальний підхід до усіх справ, стануть запорукою майбутніх звершень.

Бажаємо Вам міцного здоров'я, людського щастя, молодості душі і серця, душевного тепла, успіхів у здійсненні усіх задумів на багато-багато літ життєвої наснаги, витримки.

Нехай доля завжди буде прихильною до Вас і Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи на світлу надію на майбутні роки.Хай зірки віщують Вам тільки добро, а Бог оберігає і допомагає.

Ми сьогодні у ваше свято всього зичимо багато.Хай всевишній Вас благословляє, многая літ Вам посилає.

Поділися з друзями



Top