ВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ ЛИНУТЬ ДО СОФІЇ ТІЛАБОВОЇ ВІД "ЗАСТАВНІВСЬКОЇ ВОЛОНТЕРСЬКОЇ СОТНІ", "ПРОСВІТИ" ТА ГО"УНІА"

 
Вітання
Шановна наша ювілярочко, дорога волонтерко, вірна подруго!
 
Сьогодні -- чудова днина у Твоєму житті, коли розпочався відлік Твоєї праці, творчості, добрих вчинків! Бо ти -- незвичайна людина.
 
Ти -- той позитив, натхнення, щирість душі, власний приклад, які надихають інших людей буди кращими. 
 
"Заставнівська волонтерська сотня", районна "Просвіта" та ГО "Український Незалежний Інформаційний Альянс" пишаються тобою, твоєю невтомністю, твоїм патріотизмом, твоїми проукраїнськими принципами та надзвичайно активній життєвій позиції. Ми не уявляємо жодної відправки Заставнівської смакоти на війну, жодного культурно-просвітницького заходу без Твоєї участі. Ти берешся за будь-яку роботу -- і все Тобі під силу.
 
Ще ми впродовж декількох років насолоджуємося твоєю поезією, яку ти талановито посвячуєш кожному з нас і сучасним подіям в Україні, захисту української мови і справжньої української Церкви, праці волонтерів і нашим славним захисникам України.
 
Щиро бажаємо Тобі, дорога Софійко, наша Сонечко, як ми Тебе називаємо, звісно ж, міцного здоров'я, родинного затишку, берегинею якого ти є завжди, успіхів та удачі у всіх справах, творчого неспокою, бо Твоя Муза ще не раз навідуватиметься до Тебе, аби тішити людей Твоїм щирим і добрим словом,  щасливих і довгих років Тобі життя та Божої благодаті повсякчас!
 
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, З ЮВІЛЕЄМ!


Top