Фото: З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ШВИДКОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ! (громадські організації Заставнівщини та вдячні краяни)

 
Вітання

Шановні працівники швидкої допомоги, саме ви першими берете на себе відповідальність за здоров’я та життя людей, в будь-який час готові прийти на допомогу хворим і травмованим.

Ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший дар – людське життя! Цілодобово автомобілі швидкої допомоги виїжджають на  різні викликам, щоб надати кваліфіковану допомогу людині, яка перебуває в критичній ситуації.

Сьогодні, в період пандемії, це надзвичайно небезпечно для вашого здоров’я і життя. Однак, попри це ви щодня самовіддано рятуєте наші життя.

Від усього серця вітаємо  вас з професійним святом! Бажаємо вам, дорогі наші,  міцного здоров’я, успіхів у Вашій благородній справі, наснаги, достатку та гарного настрою.

Нехай усе, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею!

Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю! Щастя Вам і добра!

І нехай виконання благородної місії медичного працівника приносить Вам  професійне задоволення та зміцнює добробут!

Дякуємо вам, за вашу благородну і потрібну роботу! З Днем працівників швидкої допомоги вітаємо вас!

З великою повагою і шаною ГО «UNIA»,  ГО «ЩЕДРО», ГО "За добробут Заставнівщини", Волонтерський центр "Янголятко", БФ "Допоможемо жити"  Анжела Котик і Magda Calmasini (Італія),  та вдячні краяни.

Саме працівники швидкої допомоги першими беруть на себе відповідальність за здоров’я та життя людей, в будь-який час готові прийти на допомогу хворим і травмованим. Цілодобово автомобілі швидкої допомоги виїжджають по самим різним викликам. Невідкладні та фельдшерські, лікарські та акушерські бригади поспішають на виклик, щоб надати кваліфіковану допомогу людині, яка перебуває в критичній ситуації.

         Екстрена (швидка) медична допомога – спеціалізована медично-санітарна служба, завданням якої є надання першої медичної допомоги при станах, загрозливих для життя, потерпілим від нещасних випадків (поранення, переломи, опіки, отруєння, ураження електричним струмом тощо) або при раптових захворюваннях, транспортування потерпілих до лікарень.



Top