Вітання голови райдержадміністрації Дмитра Козарійчука з Днем Матері

 
Вітання

Щороку у другу неділю травня в Україні відзначається День матері – найдорожчої і найріднішої людини, яка дала нам життя, навчила мудрості і благословила на добрі справи та починання.

Ця неділя - один з найважливіших днів року - День матері! Адже нам надається особлива можливість подякувати всім матерям і бабусям у нашому житті.

Світлий образ матері, її лагідність і ласка є тими найдорожчими цінностями, що символізують родинний затишок і тепло. У найскрутніші хвилини кожен з нас прагне знайти душевний спокій та розраду у щедрому всесвіті маминого серця.

Мама для кожного з нас – це втілення найкращих людських рис, символ святості та добра. Найкраще на землі освячується любов’ю, довготерпінням і всепрощенням неньки. У важкі хвилини кожен із нас прагне знайти спокій та розраду у теплому материнському слові та щирій ніжності.

Шанобливе ставлення до матері, її високий авторитет у суспільстві споконвіку були притаманні українському народу, а материнська любов була і залишається тією непереможною силою, яка повсякчас допомагала українцям долати будь-які труднощі.

Сьогодні, в такий непростий для нашої країни час, образ матері набуває особливого значення, адже саме вона невпинно молиться за мир та щасливе майбутнє України.
Доземно вклоняюся матерям воїнів, які стали до лав Збройних Сил України та захищають Батьківщину. Їхня материнська самовідданість, прихильність та мужність дають нашим захисникам величезну силу.

У час війни всеосяжна материнська любов нарівні з міцною крицею оберігає наших доблесних воїнів від ворожих куль. У подвигах синів – частка душі та серця їхніх матерів. Благословивши своїх синів на захист рідної землі, матері стали до лав народної армії волонтерів, аби наші новітні Герої відчували їхню щоденну підтримку.

Дорогі матері! Щиросердно бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, добра, родинного затишку,і невичерпної життєвої енергії на довгі літа!

Нехай Господь Бог сповнить Ваші серця радістю, а душі – миром та спокоєм.

Зі святом Вас! Із Днем Матері!



Top