Привітання голови райдержадміністрації Дмитра Козарійчука з Днем захисту дітей

 
Вітання

Дорогі діти! Шановні батьки!

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Це радісне свято не тільки для маленьких заставнівчан, але й для усіх дорослих, які живуть та працюють заради щасливого майбутнього своїх дітей. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішка дитини. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.

Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей українських дітей, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

Допомога багатодітним сім'ям, захист прав та інтересів маленьких жителів нашого району, поліпшення системи охорони здоров'я та освіти знаходяться в центрі нашої постійної уваги.

І ми хочемо, щоб із перших хвилин життя кожна дитина відчувала це. Дякую всім батькам, вихователям, педагогам, соціальним працівникам за щоденну натхненну працю, любов та турботу про дітей. Слова особливої поваги – людям, які піклуються про діточок, що залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.

Шановні дорослі!

Давайте зігрівати теплом свого серця, увагою і ласкою тих юних співгромадян, життя яких не схоже на добру казку, допоможемо їм відчути радість спілкування.

Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, нового покоління українців. У цей святковий день бажаю всім здоров’я, миру, добра, а вам, дорогі хлопчики та дівчатка, щасливого безтурботного дитинства, яскравих посмішок та здійснення найзаповітніших мрій!

Бажаю вам, дорогі юні друзі, щасливого безтурботного дитинства, а вашим батькам, бабусям і дідусям -- міцного здоров’я, щастя, добра і сімейного затишку.

Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!



Top