Вітання голови райдержадміністрації Дмитра Козарійчука з Днем Повітряних Сил України

 
День Повітряних Сил Збройних Сил України — свято України.
Вітання

Шановні воїни, ветерани Повітряних Сил України!

Сьогоднішній день є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь мужніх людей, які належать до еліти Збройних Сил України.

Ви є втіленням честі, доблесті та вірності, а своїми подвигами здобули велику шану українського народу, гарантуючи безпеку і непорушність повітряних кордонів нашої Вітчизни.

Український народ пишається мужністю своїх співвітчизників, які вдень і вночі забезпечують оборону України, захист її суверенітету, територіальної цілісності й недоторканності.

Відмінно навчені та підготовлені до виконання складних завдань у небезпечних ситуаціях, в умовах надзвичайних фізичних та психологічних навантажень, ви здатні впевнено долати усі загрози та перемагати. Сьогодні Повітряні Сили

Збройних Сил України гідно несуть бойове чергування з протиповітряної оборони та виконують бойові завдання з охорони державного кордону у повітряному просторі України.

Захищаючи повітряний простір нашої України, Ви завжди на передньому краю сучасної війни віч-на-віч з ворогом.

Останніми роками українські пілоти стали справжнім прикладом героїзму та мужності для українців.

Відомі всім високі моральні якості офіцерів Повітряних Сил, які готові віддати найдорожче — життя, заради збереження інших. У цей день ми у скорботі схиляємо голови, згадуючи воїнів, які віддали своє життя за мирне майбутнє України.

Вічна їм пам’ять.

Шаную самовідданість тих, хто нині на бойовому посту.

Упевнений, що завдяки високій професійній майстерності та відповідальності військовослужбовців Збройних Сил небо над Україною завжди буде мирним, а наш народ – надійно захищеним.

Бажаю міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди та віри у щасливе майбутнє України!



Top