Вітання голови райдержадміністрації Дмитра Козарійчука з Днем працівника сільського господарства

 
Вітання

Шановні аграрії району! Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства, святом найпочеснішої й найсвятішої професії на землі!

День працівників сільського господарства України — професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з перероблення сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних – це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі та в місті щодня долучається до важливих аграрних справ.

Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Для нашого сільськогосподарського регіону воно займає особливе місце серед інших професійних свят. Всі ми щодня долучаємося до важливих аграрних справ, доля яких в економіці району становить понад 90 відсотків і від стану яких значною мірою, залежить благополуччя населення територіальних громад.

Висловлюю глибоку подяку за професіоналізм, наполегливість, працелюбність, терпіння і витримку керівникам агропідприємств всіх форм власності, хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам та ветеранам сільгоспвиробництва, всім, хто працював і працює на нашій благодатній родючій землі.

Бажаю Вам здоров'я, добробуту і благополуччя у всьому. Нехай завжди та у всіх справах Вас супроводжує вдача.

Нехай збуваються всі Ваші найжаданіші мрії.

Миру і злагоди Вашим родинам, а колективам - взаєморозуміння, економічної стабільності та подальшого процвітання на благо рідного краю!



Top