Першого заступника голови ГО "УНІА" Ревегу Сергія з Днем народження вітає голова Чернівецької РДА Дмитро Козарійчук

 
Вітання

Від початку створення ГО Український незалежний інформаційний альянс "УНІА" перебував на захисті прав журналістів незалежних засобів масової інформації фаховий правник Сергій Ревега і робив це знаюче.

Саме тому йому було довірено посаду першого заступника голови ГО з правових питань.

  Професійність молодого юриста поціновують не тільки журналісти, але й колеги. Сьогодні у ювілейний день народження на адресу Сергія Дмитровича Ревеги линуть багаточисельні вітання від рідних, друзів, знайомих.

  Свої особливі вітальні слова Ювіляру адресує голова Чернівецької районної державної адміністрації Дмитро Козарійчук:

 Шановний пане Сергію! Сердечно вітаю  з  35 - літтям!   Бажаю величезних сил, терпіння, впевненості, знань, наполегливості та успіхів для досягнення перемоги в кожній справі, навіть в самій складній.

 Нехай робота приносить славу та успіх, хай життя завжди буде заможним, красивим і щасливим! Нехай фортуна буде поряд! Поваги від людей та Господньої ласки!

 Поціновуючи високі  професійні якості, сумлінне виконання своїх посадових обов'язків, активну громадянську позицію та з нагоди Ювілею голова Чернівецької РДА вручив  Сергієві  Ревезі Грамоту та наголосив, що має сподівання що і надалі він буде таким же відповідальним перед суспільством,  толерантно відстоюючи права та свободи людей!

 



Top