Володимира Лавренюка з козацьким Ювілеєм вітають друзі

 
Вітання

Є ЛЮДИ — ЕМОЦІЇ, Є — ІНДИВІДИ, А Є — СВІТОЧІ
СВІТОЧІ ДОБРА, ЩИРОСТІ, СТІЙКОСТІ.
ЦЕ ПРО СЬОГОДНІШНЬОГО ІМЕНИННИКА — ВОЛОДИМИРА ЛАВРЕНЮКА, ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМЦЯ ІЗ с.КАДУБІВЦІ

Нашого ювіляра знають далеко за межами його рідного села. Бо є виробником якісних продуктів харчування, такого ж — у сфері обслуговування і для буковинців, і для мешканців сусідніх областей. Він успішний підприємець, який завжди ставив перед собою амбітні завдання і власною працею, далекоглядністю й цілеспрямованістю досягав мети.

Але успішність — це відповідальність — перед собою, родиною, оточуючими людьми. Бо він з тих, хто хоче зробити дуже багато, але й жертвує теж багато. Для наших захисників на Сході України, для просвітян Буковини, для України.

Так, Володимир Іванович — ВОЛОНТЕР, ПРОСВІТЯНИН, ПАТРІОТ!

Дорогий наш ЮВІЛЯРЕ, сьогодні Вам — півсотня літ! Час, коли планів чимало й потенціал великий!

БУКОВИНСЬКА «ПРОСВІТА», «ЗАСТАВНІВСЬКА ВОЛОНТЕРСЬКА СОТНЯ » — Ваші побратими й посестри по доброчинності й принциповій проукраїнській позиції щиро здоровлять Вас із славним козацьким ювілеєм!

Просимо у Господа для Вас — преміцного здоров’я, родинного щастя з коханою дружиною Галиною, яка є правою рукою у Вашій підприємницькій діяльності; взаємоповаги — у Вашому чудовому колективі, відданих і надійних друзів, добрих людей — на життєвому шляху. Хай бізнес процвітає, а вогник Вашої щирості ніколи не погасне. Божої Вам ласки на усі добрі справи, сонця в душі — на многая, многая літа!

З ЮВІЛЕЄМ!

ГО "УНІА" та редакція інтернет видання "Заставна Сьогодні" долучається до щирих та теплих вітань.



Top