Прошу підтримайте! Сьогодні команда заставнівських янголів побільшала, тому й масок удвічі більше (фото)

 

Сьогодні ці люди працювали майже до 12-ої години ночі, зробили багато чудових масок для бабусь і дідусів та малечі та тих хто цього їх потребує.

Друзі закликаємо доєднатися, адже це спільна біда, нам необхідні тканини, резинки, марля та дуже бажано ще одна швейна машинка та небайдужі волонтери!

Наразі, нам вистачає дезінфікуючих засобів, для особистої гігієни рук та засобів для стерилізації виготовлених масок, і це завдяки керівнику заставнівської ЦРЛ який посприяв нам їх отриманні.

Із сьогоднішньої партії значна частина піде в лікарню та на швидку медичну допомогу заставнівської ЦРЛ, інші ми плануємо роздавати, тим кому це вкрай необхідно.

Якщо потрібна безкоштовна маска, чи бажаєте допомогти, телефонуйте: ГО "УНІА" - 050 558 30 60 (робочий телефон) або, ж до волонтерів

Я, щиро вдячний цим Янголам, які підтримали нашу пропозицію, долучилися. Ці люди вже другий день майже без перерв, працюють по 10-12 годин, щоб допомогти зупинити всесвітню пандемію. 

Щира повага та шана, безкорисливим людям, які в будь-який час готові долучитися до суспільно-корисної справи/

Сьогодні сумлінно працювали; Олександр та Антоніна Дубовиченко, Юлія Скігар, Надія та Василь Остапченко, Тетяна Хлистун та Ольга Шендеровська, сподіваємось що завтра нас буде більше.

На деяких фото дівчата без масочок, ні, вони працюють в масках! Також всі готові вироби обробляються антисептиком та гарячою праскою.

Як повідомлялося: Відео, у Заставні волонтери шиють маски для лікарів і стареньких БЕЗКОШТОВНО!



Top